Ægte damptromle i Blovstrød!

I weekenden lørdag d.31/5. til Søndag d.1/6. sker der noget spændende i Blovstrød, idet BlovstrødBanen for besøg af en ægte damptromle, som normalt køre i andelslandsbyen Nyvang v. Holbæk. Besøget skal ses som en optakt til årets Græsted Veterantræf 2014.

Den umiddelbare anledningen til besøget er at grusvejen ind til Blovstrød Teglværk trænger gevaldigt til en ”overhaling” grundet de efterhånden mange huller ujævnheder. Da der netop i denne weekend også er ordinær kørsel på veteranbanen om søndagen (med afgang fra Blovstrød Hallen hver time mellem klokken 11 og 15), vil der være en enestående mulighed for at kombinere en tur på veteranbanen med oplevelsen af gammelt dampdrevet entreprenørmateriel i drift.
Forhåbentlig kan et lignende stemningsbillede som dette - Her fra
på the Great Dorset Steam Fair 2009 - opleves i Blovstrød.

De forhåbentlig mange interesserede, som kommer med private transportmidler, henvises til at benytte parkeringspladsen ved Blovstrød Hallen.

Klubberne håber med dette arrangement, at det foruden muligheden for at udbygge kontakten mellem dem også vil kunne tiltrække nye medlemmer til henholdsvis Blovstrød og Nyvang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar